Mancare cu carne si gogonele acre

Printeaza

Mancare cu carne si gogonele acre

Ingrediente:Mancare cu carne si gogonele acre

  • 700 g carne de porc slabă
  • 2 cepe
  • ulei
  • bulion (pastă de tomate)
  • 2 foi dafin
  • piper
  • sare
  • 1/2 kg gogonele

 

Mod de preparare:

Se căleşte ceapa cu carnea în ulei. Se pune apă la fiert. Se pune apă caldă peste ceapa şi carnea călite. Când sunt fierte se face un sos din făină cu apă caldă şi rece şi puţin bulion.

Se toarnă peste mâncarea din cratiţă, se fierbe împreună cu gogonelele tăiate în patru, (se fierb 15 minute).

La sfârşit se pun foile de dafin, o jumătate de linguriţă piper, sare după gust, iar bulionul într-o crăticioară cu ulei se dă în câteva clocote si se toarna peste mancare.

Mancare cu carne si gogonele acre

crop Mancare-cu-carne-si-gogonele-acre.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.