Maduvioara pane

Printeaza

Maduvioara pane din: maduvioara, otet, malai, ulei, sare.

Ingrediente:Maduvioara pane

  • 1/2 kg măduvioară
  • 2 linguri otet
  • 1-2 linguri mălai (sau pesmet)
  • 2-3 linguri ulei (sau unt)
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Măduvioara se spală bine în mai multe ape, cu apă rece. Se opăreşte apoi cu apă fiartă în care s-au pus otetul şi sarea (se tine sub 1 minut).

Se curătă de sângele închegat şi pielite, apoi se lasă la scurs într-o strecurătoare.

Măduvioara scursă de apă se dă prin mălai sau prin pesmet şi se prăjeşte în baie de grăsime (ulei sau unt).

Se serveşte caldă, cu lămâie (care se stoarce după gust peste măduvioara prăjită) şi cu garnitură de cartofi fierţi.

 

Pofta buna!


Frigarui cu rinichi

Maduva impletita la gratar

Maduva impletita la gratar Ingrediente: maduva sare piper Mod de preparare: Cand bucata de măduvă este lungă, o împletim in formă de 8, o frigem la gră­tar şi o servim.   Pofta buna!

retete

Maduva la gratar

Maduva la gratar  Ingrediente: maduva sare piper patrunjel Mod de preparare: Luăm bucăţi întregi de măduvă şi le curăţăm de aşchioarele de case. Dăm sare, piper şi punem repede la grătar, ca să nu se topească măduva. Cand este friptă, servim măduva pe crutoane de pai­ne prăjita în unt sau la grătar. Dăm la masă […]

 

 

Incoming search terms:

  • retete de mancarum maduvioare
  • maduvioare de vita reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.