Maduvioara pane

Printeaza

Maduvioara pane din: maduvioara, otet, malai, ulei, sare.

Ingrediente:Maduvioara pane

  • 1/2 kg măduvioară
  • 2 linguri otet
  • 1-2 linguri mălai (sau pesmet)
  • 2-3 linguri ulei (sau unt)
  • sare

 

Mod de preparare:

Măduvioara se spală bine în mai multe ape, cu apă rece. Se opăreşte apoi cu apă fiartă în care s-au pus otetul şi sarea (se tine sub 1 minut). Se curătă de sângele închegat şi pielite, apoi se lasă la scurs într-o strecurătoare.

Măduvioara scursă de apă se dă prin mălai sau prin pesmet şi se prăjeşte în baie de grăsime (ulei sau unt). Se serveşte caldă, cu lămâie (care se stoarce după gust peste măduvioara prăjită) şi cu garnitură de cartofi fierţi.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • maduvioare
  • maduvioara
  • maduvioare de porc
  • maduvioare la tigaie
  • maduvioare la tigaie cu malai
  • Prepararea măduvioarele de porc
  • Reteta maduvioare de porc
  • Servire maduvioare prajite

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.