Maduva impletita la gratar Ingrediente: maduva sare piper Mod de preparare: Cand bucata de măduvă este lungă, o împletim in formă de 8, o frigem la grătar şi o servim. Pofta buna!
Maduvioara pane
PrinteazaMaduvioara pane din: maduvioara, otet, malai, ulei, sare.
- 1/2 kg măduvioară
- 2 linguri otet
- 1-2 linguri mălai (sau pesmet)
- 2-3 linguri ulei (sau unt)
- sare
Mod de preparare:
Măduvioara se spală bine în mai multe ape, cu apă rece. Se opăreşte apoi cu apă fiartă în care s-au pus otetul şi sarea (se tine sub 1 minut).
Se curătă de sângele închegat şi pielite, apoi se lasă la scurs într-o strecurătoare.
Măduvioara scursă de apă se dă prin mălai sau prin pesmet şi se prăjeşte în baie de grăsime (ulei sau unt).
Se serveşte caldă, cu lămâie (care se stoarce după gust peste măduvioara prăjită) şi cu garnitură de cartofi fierţi.
Pofta buna!
Maduva la gratar
Maduva la gratar Ingrediente: maduva sare piper patrunjel Mod de preparare: Luăm bucăţi întregi de măduvă şi le curăţăm de aşchioarele de case. Dăm sare, piper şi punem repede la grătar, ca să nu se topească măduva. Cand este friptă, servim măduva pe crutoane de paine prăjita în unt sau la grătar. Dăm la masă […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/maduvioara-pane html