Legume la tigaie cu otet balsamic si patrunjel

Printeaza

Legume la tigaie cu otet balsamic si patrunjel din: ulei de măsline, morcov, sparanghel, broccoli, fasole verde, mazăre, oţet balsamic, patrunjel, sare, piper negru macinat.

Legume_la_tigaie_cu_otet_balsamic_si_patrunjel

Ingrediente:

  • 1 lingura cu ulei de măsline
  • 1 morcov mediu, curăţat si tăiat în beţe subţiri
  • câte 100 g sparanghel, broccoli rupt în bucheţele, fasole verde şi mazăre
  • 4 linguri cu oţet balsamic
  • 1 mână de pătrunjel proaspăt, tocat
  • sare şi piper negru măcinat

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul într-un wok mare sau tigaie. Pune morcovul şi prăjeşte-l 1 minut. Adaugă tulpinile de sparanghel tăiate pe lungime, broccoli rupt în bucheţele şi bucăţi de fasole verde.

Prăjeşte, amestecând  ontinuu, timp de 1 minut, apoi adaugă mazărea şi vârfurile de sparanghel şi prăjeşte timp de câteva minute.

Toarnă oţetul şi presară pătrunjelul şi condimentele. Serveşte preparatul cald.

Legume la tigaie cu otet balsamic si patrunjel

Legume_la_tigaie_cu_otet_balsamic_si_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.