Consomeu cu ciuperci şi stridii sau midii ori scoici

Printeaza

Consomeu cu ciuperci şi stridii sau midii ori scoici

Ingrediente:Consomeu cu ciuperci şi stridii sau midii ori scoici

  • 2 l consomeu
  • 1/2 pahar vin roşu
  • 150 g ciuperci fierte
  • 20 stridii
  • piper alb pisat
  • 100 g şuncă slabă

 

Mod de preparare:

Consomeul se serveşte cu ciupercile, scoicile sotate cu costiţă tăiată julien, vinul şi piperul.

Separat se servesc canapele cu icre de ştiucă sau negre, ori de Manciuria.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.