Ceai cu rom

Printeaza

O reteta de ceai cu rom din: rom, zeama de lamaie, zahar, ceai si scortisoara.

Ingrediente:

  • 2 cl rom
  • zeama de lamaie
  • 2 lingurite de zahar
  • 1 lingurita de ceai Assam
  • 1 scortisoara

 

Mod de preparare:

Turnam apa fierbinte peste ceai si lasam sa se infuzeze 5 minute. Mixam romul cu cateva picaturi de zeama de lamaie si cu zahar.

Adaugam ceaiul si scortisoara. Daca este necesar, incalzim amestecul din nou.

 

Incoming search terms:

  • ceai cu rom
  • Ceai cald cu rom

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.