Ceai cu scortisoara

Printeaza

Ceai cu scortisoara din: ceai, scortisoara, zahar.

Ingrediente:Ceai cu scortisoara

  • ceai (englezesc sau de Ceylon)
  • batoane de scorţişoară
  • zahăr, totul în cantităţi după gust

 

Mod de preparare:

Se fierbe ceaiul în apă până ce acesta capătă o vie nuanţă portocalie şi se strecoară.

Se pun în fiecare cană câteva bucăţi de scorţişoară (două-trei, de aproximativ un centimetru fiecare) şi se toarnă deasupra ceaiul clocotit.

Se îndulceşte cu cantitatea dorită de zahăr.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.