Carnati haiducesti

Printeaza

Carnati haiducesti din: carne de porc, slanina afumata, sare, boia, maghiran, coriandru, mate de oaie.

Ingrediente:Carnati haiducesti

  • 1 kg carne de porc
  • 200 g slănină afumată
  • sare
  • boia de ardei iute
  • măghiran
  • coriandru
  • maţe de oaie

 

Mod de preparare:

Toci bine carnea cu un satâr sau cu o secure ascuţită. Tai slănina pătrate mici, le pui peste carne, adaugi sare, boia iute, măghiran şi coriandru măcinat. Omogenizezi amestecul şi faci cârnaţi folosind o pâlnie.

Legi strâns maţul la capătul de jos ca să nu iasă umplutura.

Pui cârnaţii la zvântat câteva zile, apoi îi afumi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.