Tortilla umpluta cu peste si sos tartar

Printeaza

Tortilla umpluta cu peste si sos tartar din: peste alb, faina, ou, pesmet, lamaie, ulei, tortilla, sos tartar, salata verde, castraveti murati, sare, piper.

Ingrediente: Tortilla_umpluta_cu_peste_si_sos_tartar

  • 4 bucăţi de peşte alb, decongelat
  • 2 linguri cu făină
  • 1 ou
  • 45-60 g pesmet
  • coaja şi sucul de la 1/2 lămâie
  • 2 linguri cu ulei
  • 4 bucăţi de tortilla
  • 8 linguriţe cu sos tartar
  • 1 salată verde
  • 4 castraveţi muraţi
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Usucă peştele cu hârtie absorbantă. Pune făina într-o farfurie, bate oul într-un castron, iar în altă farfurie amestecă pesmetul, coaja de lămâie, sare şi piper, după gust.

Dă peştele prin făină, apoi prin ou şi pesmet.

Incălzeşte uleiul într-o tigaie mare şi prăjeşte peştele la foc mediu, timp de 5 minute pe fiecare parte, până devine auriu, apoi mai lasă-l până devine maroniu pe margini, încălzeşte bucăţile de tortilla în cuptor şi pune deasupra fiecăreia câte 2 linguriţe cu sos tartar.

Rupe foile de salată verde şi pune câte 2 în fiecare tortilla. Taie murăturile în 4 pe lungime, aşază-le peste foile de salată şi pune deasupra câte o bucată de peşte. Stoarce suc de lămâie deasupra, împachetează foile de tortilla şi serveşte-le învelite în şerveţele.

Tortilla umpluta cu peste si sos tartar

Tortilla_umpluta_cu_peste_si_sos_tartar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.