Toba cu usturoi si dafin

Printeaza

Toba cu usturoi si dafin din: organe de porc, burta de vita, usturoi, gelatina, malai, sare, piper, foi de dafin.

Ingrediente:Toba cu usturoi si dafin

  • 1 kg organe de porc
  • 500 g burtă de vită
  • 20 g usturoi
  • 10 g gelatină
  • mălai
  • sare grunjoasă
  • piper
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Pui organele la fiert în apă cu sare, piper, foi de dafin şi usturoi.

După ce au fiert, le scoţi şi le tai cubuleţe. Prepari sosul de usturoi.

Gelatina o dizolvi în apă călduţă şi o adaugi împreună cu usturoiul în compoziţia pentru umplut burta de vită.

Speli bine burţile, le freci apoi cu sare şi mălai.

Umpli burţile cu compoziţia preparată, apoi coşi cu aţă zona prin care ai umplut burta. Le pui la fiert pentru 20 de minute.

Scoţi toba şi o pui la presat pe un fund de lemn, aşezând deasupra o greutate.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


 

poate iti place si:

Toba in aspic

Toba in aspic

Toba in aspic din: stomacul porcului, carne slaba, sorici, slanina, picioare de porc, limba de porc. Ingrediente: stomacul porcului 1 kg carne slabă de porc şorici slănină picioare de porc limbă   Mod de preparare: Pârleşti picioarele de porc, înlături unghiile cornoase, le freci uşor cu mălai, le pui la fiert în apă care clocoteşte. […]

 

Toba traditionala de porc

Toba traditionala de porc

Toba traditionala de porc din: capatana de porc, carne de porc, limba de porc, otet, stomac de porc, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 1/4 căpăţână de porc 300 g carne de porc o limbă porc 2 linguri oţet un stomac porc sare piper cimbru   Mod de preparare: Stomacul se pune în apă rece cu oţet si […]

Toba cu sorici si slanina

Toba din burta de vita

Toba din burta de vita din: burta de vita, organe de porc, usturoi, gelatina, sare, piper. Ingrediente: 500 g burtă de vită 1,5 kg organe de porc 2 căpăţâni usturoi 30 g gelatină sare grunjoasa mălai foaie de dafin piper   Mod de preparare: Se spală organele de porc şi se pun la fiert cu […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.