Tiramisu delicios cu cirese

Printeaza

Tiramisu delicios cu cirese din: cireşe, pişcoturi, cafea, mascarpone, oua, zahar vanilinat, zahar pudra.

Tiramisu_delicios_cu_cirese

Ingrediente:

  • 300 g cireşe
  • 10-12 pişcoturi
  • o cafea tare
  • 250 g mascarpone
  • 2 ouă
  • 250 g zahăr
  • 1 plic zahăr vanilinat
  • 2 linguri zahăr pudră

Pentru servit:

  • 250 g cireşe proaspete

Mod de preparare:

Cireşele fără sâmburi şi codite şi spălate bine se taie în două şi se pun la fiert cu 100 g zahăr şi apă cât să le depăşească puţin. Se lasă 30 de minute.

între timp, gălbenuşurile se bat cu mas­carpone, zahărul vanilinat şi restul zahărului.

Albuşurile se bat cu cele două linguri de zahăr pudră şi se adaugă peste mascar­pone. în pahare sau cupe se repartizează cireşele fierte.

Se pune cremă mascarpone, pişcoturi trecute prin cafea, iar mascarpone şi se lasă o oră la rece. Se serveşte cu cireşe proaspete.

Tiramisu delicios cu cirese

Tiramisu_delicios_cu_cirese

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.