Terina de peste cu spanac si smantana

Printeaza

Terina de peste cu spanac si smantana din: peşte alb fără oase, smântână, ouă, ceapă, usturoi, pâine, pătrunjel, mărar, spanac, unt, sare, piper, patrunjel verde.

Terina_de_peste_cu_spanac_si_smantana

Ingrediente:

  • 800 g peşte alb fără oase
  • 120 ml smântână
  • 4 ouă
  • o ceapă mare
  • 2 căţei usturoi
  • 2 felii pâine
  • o legătură pătrunjel
  • o legătură mărar
  • câteva frunze spanac
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde pentru decor

Mod de preparare:

In mixer se pun 600 g peşte cu ceapa şi usturoiul. Se mixează şi apoi se adau­gă ouăle, smântână şi miezul de pâine înmuiat şi presat.

Se pun şi verdeţurile, sare şi piper şi se mixează din nou. Se unge cu unt o tavă de. cozonac şi se toarnă jumătate din amestecul mixat.

Se asază cele 200 g peşte, nu foarte mic tăiat, se acoperă cu restul de amestec mixat şi se dă la cuptor, la bain-marie pen­tru 45 de minute. Se serveşte decorat cu pătrunjel verde.

Terina de peste cu spanac si smantana

Terina_de_peste_cu_spanac_si_smantana

Pofta buna!

1 comentariu

  1. A fost buna terina de peste?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.