Tas kebap

Printeaza

Tas kebap

Ingrediente:

  • 1 kg carne berbec
  • 1 lingură untură
  • 4 cepe
  • cimbru
  • 1 lingură bulion de roşii
  • 1/2 păhărel vin

Mod de preparare:

Tas kebap: Tăiem carnea de berbec în bucăţele mici de forma unor cuburi.

Le punem în­tr-o cratiţă cu o lingură de untură, cu ceapa tăiată felii subţiri, piper, sare, cim­bru şi un pahar de apă.

Lăsăm să fiarbă pană ce scade apa şi carnea începe să se prăjească.

Adăugăm bulion de roşii, amestecăm şi cand carnea s-a prăjit, stin­gem cu 1/2 păhărel de vin adăugind încă 1/2 pahar de apă.

Lăsăm să fiarbă pană ce apa scade şi sosul se îngroaşă puţin.

Servim cu piure de cartofi.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.