Spuma de capsuni in cornete de inghetata

Printeaza

Spuma de capsuni in cornete de inghetata din: cornete de inghetata, ciocolata de menaj, capsuni, zahar pudra cu aroma de vanilie, oua.

Ingrediente:Spuma de capsuni in cornete de inghetata

  • 6 cornete de îngheţată
  • 100 g ciocolată de menaj
  • 200 g căpşuni proaspete
  • 100 g zahăr pudră cu aromă de vanilie
  • 4 albuşuri

 

Mod de preparare:

Topeşti la bain-marie ciocolata şi, cu ajutorul unei pensule, ungi interiorul cornetelor de napolitană. Le laşi să se răcească şi le păstrezi în frigider, până se întăreşte stratul de ciocolată, care are rolul de a impermeabiliza napolitana.

Dacă nu foloseşti acest strat, napolitana se va umezi de la spumă. Baţi spumă albuşurile reci, cu zahărul pudră. Speli căpşunile, le cureţi de codiţe şi le zdrobeşti cu furculiţa.

Incorporezi fructele în spumă şi umpli cornetele cu spuma de căpşuni. Le consumi cât mai curând.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.