Spuma de capsuni cu biscuiti si frisca

Printeaza

Spuma de capsuni cu biscuiti si frisca din: unt, capsuni, biscuiti, vanilie, zahar, frisca.

Ingrediente:Spuma de capsuni cu biscuiti si frisca

  • 150 g biscuiţi
  • 75 g unt
  • 500 g căpşuni
  • 150 g zahăr pudră
  • o linguriţă vanilie
  • 2 foi gelatină
  • 400 ml frişcă lichidă
  • 2 linguri zahăr

 

Mod de preparare:

Se mixează biscuiţii, se adaugă unt topit, se amestecă şi se repartizează în pahare.

Pentru spuma de căpşune, se pun foile de gelatină la înmuiat în apă rece, fructele se mixează cu zahărul pudră şi vanilia. Piureul mixat se pune pe foc pentru a se încălzi şi se adaugă gelatina.

Se bate frişca foarte rece cu cele două linguri de zahăr şi, odată formată spuma, se amestecă bine cu piureul de căpşune cu gelatină.

Se repartizează peste stratul de biscuiţi, se lasă la frigider circa 2 ore şi se serveşte cu frişcă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.