Sos din hrean

Printeaza

Sos din hrean din: radacina de hrean, otet, sare, supa sau apa

Ingrediente:Sos din hrean

  • 2-3 rădăcini hrean ras mărunt
  • 1-2 linguri oţet
  • sare
  • 1 cană
  • supă (sau apă)

 

Mod de preparare:

Hreanul ras mărunt se amestecă cu supă/apă rece (se începe cu 2-3 linguri şi se mai adaugă după gust), oţet şi sare. Amestecul obţinut este foarte „iute”. El poate fi folosit direct ca sos, în special pentru rasol.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.