Snitel bavarez

Printeaza

O reteta delicioasa de snitel bavarez cu:carne de curcan, oua, mustar, piper alb, usturoi, pesmet alb, ulei, porumb, salata verde, maioneza, rosii.

Ingrediente:Snitel bavarez

  • 500 g piept de curcan
  • 4 ouă
  • o lingură muştar cu hrean
  • sare
  • piper alb măcinat
  • un căţel usturoi
  • 200 g pesmet alb
  • ulei pentru prăjit

Ingrediente garnitură:

  • 200 g porumb dulce
  • o salată verde creaţă
  • maioneză
  • 1-2 roşii

Mod de preparare:

Se taie pieptul de curcan felii foarte subţiri care se bat cu cioca­nul de şniţele şi se condimentea­ză cu sare şi piper. Se ung cu puţin ulei şi muştar, se înfăşoară în folie şi se bagă câteva minute la rece.

Separat, se desfac ouăle, se bat spumă şi se amestecă cu muştarul, sarea, piperul şi ustu­roiul pisat.

Feliile de carne se trec prin pesmet, ou, pesmet şi se pun să se prăjească în uleiul încins, la foc potrivit, timp de 7-8 minute pe fiecare parte, apoi se scot pe un şervet absorbant de bucătărie.

Se servesc cu garnitură de porumb dulce şi salată verde. Se ornează cu fire de ceapă, felii de roşii şi maioneză.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/snitel-bavarez html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.