Salata de naut cu ciolan afumat si scortisoara

Printeaza

Salata de naut cu ciolan afumat si scortisoara din: ciolan afumat fiert, năut fiert, ceapă, morcov, roşii, scorţişoară, pătrunjel, salvie.

Ingrediente:Salata_de_naut_cu_ciolan_afumat_si_scortisoara

  • bucăţi de ciolan afumat fiert
  • 250 g năut fiert
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 roşii
  • 2 bucăţi de scorţişoară
  • pătrunjel
  • salvie

Mod de preparare:

Căleşte ceapa cu morcovul tă­iat cubuleţe. Adaugă bucăţile de ciolan şi boabele de năut fiert. Stinge cu puţin din zeama în care a fiert ciolanul şi lasă pe foc să scadă bine.

Spre final, adaugă roşiile, opărite, decojite şi tăiate mărunt. Potriveşte de sare şi aromatizează cu pătrunjelul. Pune apoi frunze de salvie şi bucăţile de scorţişoară. Mai lasă pe foc 1-2 clocote.

Salata de naut cu ciolan afumat si scortisoara

Salata_de_naut_cu_ciolan_afumat_si_scortisoara

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.