Rulouri cu salata de pui si sos de soia

Printeaza

Rulouri cu salata de pui si sos de soia din: supă de pui, rădăcină de ghimbir, pulpe de pui fără piele şi os, oţet, sos de soia, morcov, ardei rosu, frunze de salată verde şi de mentă, arahide, zahăr pudră.

 

Ingrediente:

  • 1 cană supă de pui
  •  1 cm rădăcină de ghimbir
  •  3 pulpe de pui fără piele şi os
  •  3 linguri oţet
  •  1 lingură sos de soia
  •  1 morcov
  •  1 ardei roşu
  •  frunze de salată verde şi de mentă
  •  3 linguri arahide

Ingrediente pentru sos:

  •  3 linguri sos de soia
  •  1 linguriţă oţet
  •  1 lingură zahăr pudră

Mod de preparare:

Pentru sos, fierbi oţetul, zahărul şi sosul de soia, după care laşi să se răcească.

Fierbi carnea în supa diluată cu apă cât să o acopere, adăugând rădă­cina de ghimbir. Tai carnea fiartă în cubu­leţe sau fâşii.

Intr-un castron, pui car­nea şi o stropeşti cu sosul. Cureţi şi speli legumele.

Dai morcovul pe răzătoarea mare, iar ardeiul roşu îl tai în fâşii subţiri. Speli 15-16 frunze de salată si le usuci între şervete absorbante.

Pe fiecare frunză pui mentă proaspătă fin tocată, repartizezi compoziţia cu carne şi presari arahide măcinate.

Rulezi frunzele ca la sarmale şi le aduci la masă împreună cu sosul rece.

 

Rulouri cu salata de pui si sos de soia

Rulouri_cu_salata_de_pui_si_sos_de_soia

 

Pofta buna!

 

 

 

Rulouri de zucchini cu branza de capra

Rulouri de zucchini cu branza de capra din: ulei de masline, lamaie, branza de capra, sare, piper, avocado, seminte de dovleac. Zucchini este o legumă săracă în calorii și bogată în nutrienți. Este o sursă bună de fibre, vitamina C, vitamina A, potasiu și antioxidanți. Consumul regulat de zucchini poate sprijini sănătatea digestivă, poate îmbunătăți sistemul […]

Rulouri cu mozzarella si legume

Rulouri cu mozzarella si legume din: ardei gras, zucchini, vanata, mozzarella, busuioc, otet balsamic, ulei de masline, seminte de pin si piper. Ingrediente: 2 ardei grasi 1 zucchini 1 vanata 300 g mozzarella 3-4 fire de busuioc 2 lingurite otet balsamic 4 linguri ulei de masline seminte de pin piper   Mod de preparare: Ardeii […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.