Rinichi de miel sau de vitel cu hribi

Printeaza

Rinichi de miel sau de vitel cu hribi din: rinichi, hribi, unt, smantana, sare, piper, ulei, rozmarin, lapte.

Ingrediente:Rinichi de miel sau de vitel cu hribi

  • 1 kg rinichi
  • 350 g hribi
  • 1 lingură cu unt
  • 2 linguri cu smântână
  • sare
  • piper
  • 3 linguri cu ulei
  • rozmarin
  • 1 pahar cu lapte

 

Mod de preparare:

Curăţaţi foarte bine rinichii de partea tare, tăiaţi-i felii groase, ţineţi-i în apă cu oţet 15 min, puneţi-i în lapte pentru 15 min. Scoateţi rinichii, ştergeţi-i cu un prosop curat.

Curăţaţi hribii, spălaţi-i, tăiaţi-i felii de 1 cm, căliţi-i în ulei, săraţi-i şi condimentaţi-i după preferinţă.

Rumeniţi feliile de rinichi în unt câte 3 min pe fiecare parte, amestecaţi cu hribii, adăugaţi smântână, ţineţi pe foc 5 min.

Serviţi totul fierbinte, cu pâine proaspătă şi vin alb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.