Rata la tigaie in frunze de salata verde

Printeaza

Rata la tigaie in frunze de salata verde din: seminte de rodie, mango, ceapa verde, patrunjel, ulei, rata, lamaie, otet de orez, sos de chili, ardei iute.

Ingrediente: Rata_la_tigaie_in_frunze_de_salata_verde

  • 50 g seminţe de rodie
  • 100 g mango, tăiat bucăţi
  • 2 fire ceapă verde, tocată mărunt
  • pătrunjel proaspat, tocat
  • 1 linguriţă ulei
  • 175 g fileuri de raţă, tăiate fâşii subţiri
  • 3 linguri sos hoisin
  • 2-3 capâţâni mici de salată verde

Ingrediente pentru vinegreta:

  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 lingura otet de orez
  • 1 lingura sos de chili
  • 1/2 ardei iute, tocat marunt

Mod de preparare:

Combină seminţele de rodie, mango, ceapa verde şi pătrunjelul. Combină ingredientele pentru vinegretă.

Incinge uleiul şi prăjeşte carnea 3-4 minute. Adaugă sosul hoisin.

Combină vinegreta cu amestecul cu seminţe de rodie şi porţioneazâ în frunze de salată împreună cu carnea prăjită. Serveşte pe platou.

Rata la tigaie in frunze de salata verde

Rata_la_tigaie_in_frunze_de_salata_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.