Pulpa de porc la cuptor cu legume

Printeaza

Pulpa de porc la cuptor cu legume din: pulpa de porc fara os, morcovi, ceapa rosie, ardei gras, dovlecel, usturoi, ulei de masline, sare, piper.

retete

Ingrediente:

  • 500 g pulpa de porc fără os
  • 2 morcovi, tăiați cubulețe
  • 1 ceapă roșie, tăiată în sferturi
  • 1 ardei gras, tăiat cubulețe
  • 1 dovlecel, tăiat cubulețe
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • Sare și piper după gust

 

Mod de preparare:

Încălziți cuptorul la 180°C. Așezați pulpa de porc într-o tavă de copt și ungiți-o cu ulei de măsline. Presărați sare și piper după gust.

Puneți tava în cuptor și coaceți timp de aproximativ 30 de minute.

În timp ce pulpa se coace, amestecați legumele tăiate cubulețe și usturoiul cu uleiul de măsline și presărați sare și piper după gust.

După 30 de minute, scoateți tava din cuptor și adăugați legumele în jurul pulpei de porc.

Puneți tava înapoi în cuptor și continuați să coaceți timp de aproximativ 30 de minute sau până când pulpa de porc este gata și legumele sunt moi și aurii.

Lăsați carnea să se odihnească timp de câteva minute și apoi tăiați-o în felii.

 

Informații nutriționale (per porție de 200g):

  • Calorii: aproximativ 300
  • Grăsimi: 16 g
  • Carbohidrați: 12 g
  • Fibre: 3 g
  • Proteine: 27 g

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pulpa de porc marinata la cuptor

Pulpa de porc marinata la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, ghimbir, ananas, cuisoare, suc de portocale, otet, miere, scortisoara. Ingrediente: o pulpă de porc fără os Pentru marinată: 3 cepe 20 g ghimbir proaspăt 2 felii ananas 10 cuişoare 500 ml suc de portocale 50 ml oţet 200 g miere o linguriţă scorţişoară o linguriţă […]

 

Pulpa de porc cu salata de rosii

Pulpa de porc la cuptor cu mirodenii

Pulpa de porc la cuptor cu mirodenii din: pulpa de porc, unt, miere, cimbru, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg pulpă de porc împănată 100 g unt 2 linguri miere 2-3 crenguţe de cimbru 500 g ceapă 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Ceapa se taie peştişori, se amestecă cu ulei, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.