Pulpa de porc la cuptor cu mirodenii

Printeaza

Pulpa de porc la cuptor cu mirodenii din: pulpa de porc, unt, miere, cimbru, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pulpa de porc la cuptor cu mirodenii

  • 1,5 kg pulpă de porc împănată
  • 100 g unt
  • 2 linguri miere
  • 2-3 crenguţe de cimbru
  • 500 g ceapă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie peştişori, se amestecă cu ulei, sare şi piper şi se aşterne un pat în tava de copt. Carnea se freacă bine cu sare şi piper, se acoperă apoi cu unt şi se presară cu cimbru.

Se aşază peste ceapă şi se lasă la cuptor pentru 50 de minute.

Se scoate, se unge cu miere şi se mai lasă 10 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.