Pulpa de porc marinata la cuptor

Printeaza

Pulpa de porc marinata la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, ghimbir, ananas, cuisoare, suc de portocale, otet, miere, scortisoara.

Ingrediente:Pulpa de porc marinata la cuptor

  • o pulpă de porc fără os

Pentru marinată:

  • 3 cepe
  • 20 g ghimbir proaspăt
  • 2 felii ananas
  • 10 cuişoare
  • 500 ml suc de portocale
  • 50 ml oţet
  • 200 g miere
  • o linguriţă scorţişoară
  • o linguriţă piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Intr-un vas mare se pun toate ingredientele pentru marinată şi se amestecă bine.

Carnea se crestează din loc în loc şi se pune astfel încât să fie acoperită cu marinată.

Se lasă 24 de ore la rece şi apoi se transferă, cu marinata, în tava de copt. Se stropeste la fiecare 30 de minute cu zeamă de marinată şi se coace câte o oră pentru fiecare kilogram de carne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.