Prajitura cu banane si gem

Printeaza

Prajitura cu banane si gem din: ouă, zahăr, faina, ulei, banane, esenţă de migdale sau de rom, gem, coaja de portocala, zahăr pudră.

Ingrediente:Prajitura_cu_banane_si_gem

  • 8 ouă
  • 8 linguri zahăr
  • 8 linguri făină
  • 8 linguri ulei
  • 2 banane
  • 4 linguri gem
  • esenţă de migdale sau de rom
  • coaja de la o portocală
  • zahăr pudră pentru decor

Mod de preparare:

Baţi albuşul spumă tare cu zahă­rul. Adaugi gălbenuşurile freca­te cu uleiul, esenţa şi coaja de porto­cală. Incorporezi făina, amestecând uşor, de jos în sus.

Torni aluatul într-o tavă unsă şi tapetată, pui bananele tăiate rondele şi gemul uniform. O intro­duci în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 40-45 de minute.

Se scoate prăjitura din tavă, se taie bu­căţi şi se presară cu zahăr pudră.

Prajitura cu banane si gem

Prajitura_cu_banane_si_gem

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.