Piure de mazare cu usturoi

Printeaza

Piure de mazare cu usturoi din: mazare verde, unt, ceapa, usturoi, marar, menta, sare si piper.

Ingrediente:Piure de mazare cu usturoi

  • 1 kg mazare verde
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 1 lingura frunze tocate de menta
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi mazărea în apă cu sare. Lăsaţi-o puţin la răcit, apoi scurgeti-o de apă (păstraţi 100ml din apa în care a fiert).

Tocaţi ceapa şi usturoiul mărunt şi puneţi-le în vasul cu mazărea. Adăugaţi untul, menta, sare, piper şi puţin din apa în care a fiert mazărea şi măruntiţi ingredientele cu un blender.

Puneţi piureul obţinut în 4 căni umezite şi ţineţi la frigider până în momentul servirii. Răsturnaţi piureul pe farfuria de servit şi ornaţi fiecare porţie cu mentă.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/piure-de-mazare-cu-usturoi html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.