Pateuri cu carne de curcan

Printeaza

Pateuri cu carne de curcan din: aluat foitaj, carnde de curcan, ceapa, smantana, oua, verdeata, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pateuri cu carne de curcan

  • 1 aluat-foitaj
  • 500 g carne curcan
  • 1 ceapă
  • 1 lingură smântână
  • 2 ouă
  • verdeaţă
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Laşi foi dezgheţe în frigider. Tai ceapa mărunt si treci carnea de curcan prin maşina de tocat. Le căleşti cu puţin ulei şi condimente, până când scade zeama lăsată şi carnea prinde puţină culoare. Dai deoparte, adaugi un ou, verdeaţa, smântână, sare şi piper şi omogenizezi compoziţia.

Incingi cuptorul. Tai aluatul în pătrate şi pe fiecare pui câte o linguriţă din compoziţia de carne. Aduci colţurile la mijlocul pătratului, le prinzi ca să nu se dezlipească şi ungi cu ou fiecare pateu format.

Aşezi pateurile într-o tavă tapetată, apoi le laşi la copt până se rumenesc, aproximativ 20-25 de minute. Se servesc calde.

 

Pateuri cu carne de curcan

Pateuri cu carne de curcan

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.