Pastrama de porc la gratar

Printeaza

Pastrama de porc la gratar din: pulpa de porc, ulei din samburi de struguri, boia de ardei dulce, usturoi, ceapa, cimbru, castravet murati, gogosari murati, sare si piper.

Ingrediente:

  • 800 g ceafa sau pulpa de porc
  • 100 ml ulei din samburi de struguri
  • 3 linguri boia de ardei dulce
  • 5-6 linguri boia de ardei dulce
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 500 g castraveti murati
  • 500 g gogosari murati
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curtaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o şi scurgeţi-o bine de apă.

Tăiaţi carnea în felii de circa 2cm grosime şi puneţi feliile într-un castron.

Puneţi pes­te acestea uleiul, usturoiul pisat, boiaua de ardei, ceapa tocată, cimbrul sare şi piper, proaspăt măcinat.

Omogenizaţi bine şi acoperiţi castronul cu folie de plastic. Puneţi-l la rece pentru cel puţin 48 de ore.

Frigeţi bucăţile de pastrama, astfel pregătite, pe un grătar încins şi serviţi-le calde, cu garnitură de castraveţi şi gogoşari muraţi.

Pastrama de porc la gratar

Pastrama de porc la gratar

Pofta buna!

 

 

 

 

Pastrama de porc cu usturoi

Pastrama de porc cu usturoi din: carne de porc, cimbru, usturoi, piper, boia, sare, silitra. Ingrediente: 1 căpăţână de usturoi pisat 1 lingură sare 1 g silitră 1 linguriţă boia de ardei 3 g piper cimbru 1 kg carne de porc   Mod de preparare: Se amestecă 1 căpăţână de usturoi pisat, 1 lingură sare, 1 […]

Pastrama din pulpa de porc

Pastrama din pulpa de porc din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, boia, zahar. Ingrediente: 2 kg pulpă de porc 3 linguri sare 2 căţei de usturoi câte 1 lingură piper boia dulce zahăr 1 linguriţă azotat de sodiu 2,5 l apă   Mod de preparare: Se taie carnea felii lungi şi se pun într-un […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • pastrama de porc pentru gratar
  • retetá de pastramá de porc
  • pastrama de porc la gratar
  • cum se face pastrama de porc
  • cum se prepara pastrama de porc
  • pastrama porc la gratar

3 comentarii

  1. Nela Petrusin

    Ce bine arata pastrama de porc la gratar

  2. Pentru gratar este cea mai buna

  3. Chiar ca e cea mai buna, mi-ai facut pofta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.