Pastrama din pulpa de porc

Printeaza

Pastrama din pulpa de porc din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, boia, zahar.

Ingrediente:Pastrama din pulpa de porc

  • 2 kg pulpă de porc
  • 3 linguri sare
  • 2 căţei de usturoi
  • câte 1 lingură piper
  • boia dulce
  • zahăr
  • 1 linguriţă azotat de sodiu
  • 2,5 l apă

 

Mod de preparare:

Se taie carnea felii lungi şi se pun într-un baiţ preparat din 2,5 1 apă, sare, piper, boia de ardei, mujdei de usturoi, zahăr şi salpetru. Se lasă 2 zile în baiţ la rece, se scoate, se zvântă pastrama şi se pune la uscat în cuptor.

Se consumă rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.