Paste cu broccoli, rosii si ansoa

Printeaza

Paste cu broccoli, rosii si ansoa din: paste integra­le, conopida sau broccoli, rosii cherry, usutroi, ulei de masline extravirgin, fileuri de anşoa, parmezan, sare de mare.

Paste_cu_broccoli_rosii_si_ansoa

Ingrediente:

  • 150 g paste integra­le
  • 200 g conopidă sau broccoli
  • 100 g roşii cherry
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură ulei extravirgin de măsline
  • 6 fileuri de anşoa
  • 1 lingură parmezan ras
  • sare de mare

Mod de preparare:

Pui uleiul de măsline cu usturoiul tăiat felioare şi roşiile într-o tigaie, la foc mic, iar după câteva minu­te adaugi fileurile de anşoa, apoi conopida, sare după gust şi laşi să se mai înăbuşe câteva minute.

Speli conopida sau bro­ccoli, o desfaci în buche­ţele şi o fierbi în apă uşor sărată, timp de 7 minute. O laşi să se scurgă într-o strecurătoare. în apa în care a fiert conopida, pui la fiert pastele, respectând indicaţiile de pe ambalaj.

Dacă foloseşti roşii obişnuite, le îndepărtezi coaja şi le tai cubuleţe, dacă ai roşii cherry le tai în jumătăţi. Când pastele sunt gata, le scurgi şi le amesteci cu roşiile şi conopida. Poţi presăra portia cu parmezan ras.

Paste cu broccoli, rosii si ansoa

Paste_cu_broccoli_rosii_si_ansoa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.