Paste cu branza, spanac si marar

Printeaza

Paste cu branza, spanac si marar din: paste, spanac, ceapa, unt, smantana, caşcaval, brânză proaspătă, suc de roşii, ou, pesmet, mărar, sare, condimente după gust.

 

Ingrediente:Paste cu branza, spanac si marar

  • 300 g paste
  • 400 g spanac
  • 1 ceapă
  • 2 linguri unt
  • 150 g smântână
  • 150 g caşcaval
  • 200 g brânză proaspătă
  • 150 ml suc de roşii
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură unt şi pesmet pentru formă
  • sare
  • condimente după gust

Mod de preparare:

Fierbi pastele circa 10 minute, le treci printr-un jet de apă rece şi le laşi să se scur­gă. Cureţi spanacul, îl fierbi în apă cu puţină sare, apoi îl laşi la scurs şi îl toci.

Tai ceapa mărunt şi o căleşti în unt, până devine aurie. Adaugi spanacul şi măra­rul tăiate fin şi laşi să fiarbă totul înăbuşit. Torni sucul de roşii, pre­sari condimente şi omogenizezi.

Amesteci brânza cu smântână şi cu 100 g caşcaval ras. Ungi un vas termorezistent cu unt şi îl tapetezi cu pesmet.

Aşezi alternativ straturi: paste, spanac, brânză, ulti­mul strat fiind de paste. Torni deasupra oul bătut şi presari caşcaval ras.

Coci la foc potrivit, în cuptorul preîncălzit, timp de 20-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.