Pak choi cu usturoi la tigaie

Printeaza

O reteta de pak choi cu usturoi la tigaie din: ulei de arahide, usturoi si pak choi.

Ingrediente:Pak choi cu usturoi la tigaie

  • 2 linguri de ulei de arahide
  • 8 căţei de usturoi, tăiaţi fin
  • 600g pak choi, frunzele separate şi tăiate pe lung

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-un wok, la foc iute. Când începe să sfârâie, se adaugă usturoiul, se prăjeşte câteva secunde, apoi se adaugă pak choi şi puţină apă.

Se prăjesc toate ingredientele 2-3 minute până ce frunzele se înmoaie, dar tulpinile sunt încă crocante. Se asezonează şi se serveşte imediat.

Pak choi cu usturoi la tigaie

Pak choi cu usturoi la tigaie

Pofta buna!


Pui cu varza pak choi si sos iute

Pui cu varza pak choi si sos iute din: ulei, ceapa, usturoi, ghimbir, piept de pui, varza pak choi, seminte de susan, amidon, sos de soia, sos de ardei iute, zeama de lamaie, taitei cu ou, orez fiert. Ingrediente:  2 linguri ulei de floarea-soarelui 1 ceapă mare, tăiată în două şi feliată 3 căţei de […]

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pak choi retete
  • retete cu pak choi
  • pak choi reteta
  • https://www restaurantedelux ro/pak-choi-usturoi-tigaie html
  • reteta pak choi
  • cum se prepara pak choi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.