Pachetele cu branza si cascaval
PrinteazaPachetele cu branza si cascaval din: foi plăcintă, brânză feta, caşcaval, oua, unt, sare, ulei.
- 4-5 foi plăcintă
- 400 g brânză feta
- 100 g caşcaval ras
- 2 ouă
- 150 g unt
- un praf de sare
- ulei
Mod de preparare:
Se pune untul la topit, nu la fiert şi între timp se mărunţeşte brânza cu o furculiţă. La brânză se adaugă caşcavalul s, ouăle, se amestecă si se adaugă nn praf de sare. Se taie foile în cercuri şi se unge fiecare foaie cu unt topit.
Se pune o linguriţă de umplutură, se pliază si se pune în dispozitivul de plastic pentru colţunaşi. Se închide bine şi apoi, după ce toate sunt preparate, se prăjesc în baie de ulei fierbinte.
Pachetele cu branza si cascaval
Pofta buna!