Frigarui de pui cu legume si slanina

Printeaza

Frigarui de pui cu legume si slanina din: file de piept de pui, usturoi, ulei, suc de lamaie, praf de curry, ardei gras, slanina, sare si piper.

 

retete

Ingrediente:

  • 600 g file de piept de pui
  • 2 catei usturoi
  • 8 linguri ulei
  • 3 linguri suc de lamaie
  • praf de curry
  • 2 morcovi mari
  • un ardei gras rosu si unul verde
  • 12 felii subtiri de slaninuta
  • sare si piper

 

Mod de preparare

Se taie carnea in cuburi. Usturoiul se toaca si se amesteca cu 5 linguri ulei, suc de lamaie si curry.

Carnea se lasa la marinat in acest amestec o ora. Vasul se tine acoperit.

Morcovii se taie in felii transversale si se oparesc 30 min.

Ardeii grasi se taie cuburi mari, ceapa se curata si se taie in 8.

Carnea se scoate din marinata, se sterge si fiecare bucata se infasoara in 1/2 felie de slaninuta.

Se infig pe frigariu din metal felii de carne alternind cu legume. Se condimenteaza bine.

Se prajesc si se stropesc cu marinata.

Frigaruile de pui se servesc cu lamaie.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.