Frigarui de pui cu ciuperci

Printeaza

Frigarui de pui cu ciuperci din: piept de pui, cuperci, ardei, rosii, ceapa, dovlecel, sare.

Ingrediente:Frigarui de pui cu ciuperci

  • 400 g piept de pui
  • 200 g ciuperci champignon
  • 1 ardei roşu sau galben
  • 2 roşii
  • 1 ceapă albă
  • 1 dovlecel mic
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie carnea în cuburi.

Curăţă ciupercile de codiţe. Taie ardeiul în cuburi, roşiile, dovlecelul şi ceapa în felii.

Pe un băţ de frigărui pune alternativ carne, ardei, ciuperci, roşie şi ceapă. Coace frigăruile pe grătar, până se rumenesc pe toate părţile.

Sărează-le după gust şi serveşte-le imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.