Dovlecei umpluti cu orez, ceapa verde si marar

Printeaza

Dovlecei umpluti cu orez, ceapa verde si marar din: dovlecei, orez, ceapa verde, ceapa uscata, marar, suc de rosii, ulei, sare, piper.

Dovlecei_umpluti_cu_orez_ceapa_verde_si_marar

Ingrediente:

  • 4-5 dovlecei
  • 10 linguri orez
  • 2 legături ceapă verde
  • o ceapă uscată
  • o legătură mărar
  • 2 linguri suc de roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie dovleceii în aşa fel încât să se obţină bucăţi care să poată fi scobite de miez.

In ulei se pun cele două tipuri de ceapă la călit şi, când ceapa a devenit sticloasă, se adaugă orezul si sucul de roşii.

Se presară sare şr piper, se lasă pe foc aprftximativ 10 minute, amestecând mereu, să se umfle orezul. Se trage de pe foc, se pune mărarul si se umplu’dovleceii.

Se aşază dovleceii umpluţi într-un vas de cupto’r, se toarnă puţină apă si se lasă la cuptor 30 de minute.

Dovlecei umpluti cu orez, ceapa verde si marar

Dovlecei_umpluti_cu_orez_ceapa_verde_si_marar

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa fac si eu niste dovlecei umpluti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.