Dieta Birmingham, rapida si fara riscuri

Printeaza

In prezent foarte populară în SUA, dieta Birmingham promite o scădere rapidă în greutate: de la 2 până la 6 ka în 14 zile. Poţi mânca variat, dar evitând dulciurile şi făinoasele. Numele dietei provine de la spitalul din Alabama, SUA, în care este folosită ca regim de slăbire pentru cardiacii supraponderali.

Avantajele dietei:

  • durează puţin (3 zile pe săptămână) şi permite o pierdere rapidă în greutate;
  • păcăleşte senzaţia de foame deoarece alimentele indicate acţionează asupra metabolismului, conferind o senzaţie de saţietate;
  • în celelalte 4 zile din săptămână poţi mânca orice, fără dulciuri, grăsimi sau făinoase în exces.

Dieta Birmingham încurajează consumul de proteine, ele determinând o creştere a ratei metabolice de până la 70%. Proteinele sunt substanţe complexe, care necesită 12 ore pentru a fi complet digerate şi asimilate, deci prelungind senzaţia de saţietate.

Pentru rezultate optime, dieta trebuie urmată cu rigurozitate, fără a elimina vreun aliment şi fără a înlocui felurile de mâncare între ele.

Pentru a condimenta alimentele, sunt permise sarea, piperul şi ierburile aromatice. In locul zahărului sunt indicaţi îndulcitorii. Este necesar un consum de minimum 2 l de apă pe zi.

 

Dieta Birmingham, rapida si fara riscuri

Dieta Birmingham, rapida si fara riscuri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.