Cotlete de caprioara cu sos

Printeaza

Cotlete de caprioara cu sos din: cotlete, ulei, unt, sare.

Ingrediente:Cotlete de caprioara cu sos

  • 4 cotlete
  • o lingură de ulei
  • o lingură de unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Cotletele proaspete de căprioară se bat uşor cu bătătorul de carne şi se sărează.

Separat, într-o tigaie se încing uleiul şi untul, apoi se frig cotletele pe ambele părţi. Se servesc cu sos vânătoresc sau alt sos picant.

După gust, cotletele se pot împăna cu fâşii de slănină.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.