Costiţe marinate la gratar

Printeaza

O reteta de costite marinate la gratar din: costite, ceapa, usturoi, sirop de artar, sos de soia, sare, otet de vin alb, mustar cu boabe si pasta de ardei.

Ingrediente:Costiţe marinate la gratar

  • 1,6 kg costiţe
  • 2 cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • 100 ml sirop de arţar
  • 100 ml sos de soia
  • 50 ml ketchup
  • 2 linguriţe sare
  • 6 linguri oţet de vin alb
  • 4 linguriţe muştar cu boabe
  • 4 linguri pastă de ardei

 

Mod de preparare:

Se spală costiţele şi se şterg. Se toacă ceapa şi usturoiul. Se amestecă împreună cu siropul de arţar, sosul de soia şi ketchupul.

Se condimentează cu sare, oţet, muştar şi pastă de ardei. Se lasă carnea să stea în această marinată cca 5 ore.

In final se frig pe grătar cca 40 min., timp în care se ung frecvent cu marinată.

Costiţe marinate la gratar

Costiţe marinate la gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.