Coroana delicioasa

Printeaza

Coroana delicioasa din: fileu de porc, patrunjel, menta, sare, piper, curry, faina, ulei, apa si amandine rase.

Ingrediente:Coroana delicioasa

  • 700 g fileu de porc proaspăt
  • o mână de pătrunjel
  • câteva frunze de mentă
  • sare
  • piper
  • o linguriţă de curry
  • două linguriţe cu făină
  • o ceaşcă de ulei
  • un pahar cu apă
  • o lingură cu amandine rase

 

Mod de preparare:

Tocaţi carnea de porc potrivit de mare, împreună cu frunzele de mentă, pătrunjelul, apoi puneţi sare şi piper după gust.

Adăugaţi în tocătura respectivă linguriţa de curry şi aman­dinele. Omogenizaţi compoziţia, împărţiţi-o în porţii potrivite, de mărimea unei nuci.

Daţi-le prin făină şi prăjiţi-le în ulei fierbinte. Când sunt frumos rumenite pe toate feţele, stropiţi-le cu apă, acoperiţi vasul şi lăsaţi-l la foc mic să fiarbă încet cam 15 minute.

Preparatul se serveşte fierbinte cu garnitură de orez fiert.

Coroana delicioasa

Coroana delicioasa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.