Compot de agrise

Printeaza

Compot de agrise din: agrise, zahar, apa.

Ingrediente:

  • 600 g agrişe
  • 250 g zahăr
  • l pahar apă

 

Mod de preparare Compot de agrise:

Topim zahărul în apă clocotită, lăsăm să fiarbă siropul, apoi adăugăm agrişele şi le fierbem puţin.

După ce se răceşte, ducem compotul la răcitor.

 

 

Pofta buna!

 

Compot de gutui cu cuisoare

Compot de gutui cu cuisoare din: gutui, zahar, aspirina, cuisoare. Ingrediente: 5 kg gutui 2 kg zahăr 2 l apă aspirină 5 pliculeţe zahăr vanilat câteva cuişoare   Mod de preparare: Se şterg gutuile de puf cu o cârpă, se spală bine, se taie felii, care apoi se aşază în borcane de 840 g. Se […]

Compot de prune cu ringlote

Compot de prune cu ringlote din: prune, ringlote, vin, zahar, lichior. Ingrediente: 500 g prune 500 g ringlote 1 l vin alb 100 g zahăr 300 ml apă 50 ml lichior   Mod de preparare: Se taie în jumătăţi 500 g prune şi 500 g ringlote, li se scot sâmburii şi se aşază în borcane. 1 […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • compot de agrise
  • compot de agrise pentru iarna
  • reteta compot de agrise

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.