Ciorba de pui cu praz si dovlecel

Printeaza

Ciorba de pui cu praz si dovlecel din: măruntaie de pui, praz, dovlecel, ardei gras verde, lamie, sare, patrunjel.

Ciorba_de_pui_cu_praz_si_dovlecel

Ingrediente:

  • măruntaie de pui
  • 1 praz
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras verde
  • sucul a două lămâi
  • sare
  • pătrunjel
  • partea albă a unui praz

Mod de preparare:

Măruntaiele bine spălate se pun la fiert în doi litri de apă cu sare. Se îndepărtează spuma ori de câte ori apare si, între timp, se taie mărunt legumele. Se adaugă legumele si se lasă la fiert în continuare.

După ce legumele si carnea au fiert, se trage vasul de pe foc, se pune sucul de lămâie strecurat, se amestecă, se lasă 5 minute si apoi se repotriveste gustul de sare. Se presară pă­trunjel tocat si se aduce la masă cu rondele de praz deasupra.

Ciorba de pui cu praz si dovlecel

Ciorba_de_pui_cu_praz_si_dovlecel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.