Ciorba cu carnati afumati

Printeaza

Ciorba cu carnati afumati din: carnati afumati, morcovi, paturnjel, ceapa, telina, gulie, ulei, boia, faina, smantana, patrunjel.

Ingrediente:Ciorba cu carnati afumati

  • 300 g câmaţi afumaţi
  • 2 mor­covi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 1 ţelină
  • 1 gulie mică
  • 4 linguri ulei
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 1 linguriţă faină
  • 200 ml smântână
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai zarzavatul cubuleţe, apoi îl căleşti în ulei cu ceapa tăiată. Presari şi boiaua, torni 2 l de apă şi adaugi cârnaţii tăiaţi felii. Laşi să fiarbă şi potriveşti gustul de sare.

După ce au fiert, dai ciorba deoparte şi o dregi cu făina amestecată cu smântână. Amesteci, mai fierbi totul într-un clocot şi presari pătrunjelul tocat. O acreşti după preferinţă, cu sare de lămâie sau oţet.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu am pus carnati in ciorba pana acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.