Ciorba cu coasta de vita

Printeaza

Ciorba cu coasta de vita din: coaste de vita, morcovi, ceapa, patrunjel, gulie, telina, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba cu coasta de vita

  • 1 kg coaste de vită
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă uscată
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 păstâmrnac
  • 1 gulie mică
  • 1 ţelină mică cu frunze
  • sare
  • piper
  • 2 cuburi de vită
  • taitei

 

Mod de preparare:

Se pun coastele la fiert în apă rece cu sare. Se spumează, se adaugă legumele tăiate în patru şi se fierbe la foc mic până se desprinde carnea de pe os.

Se prepară aluatul de tăiţei, se întinde o foaie, se lasă la uscat, apoi se taie foarte fin.

Se strecoară supa, se pun cuburile de vită, piper măcinat, iar când clocoteşte, se adaugă tăiţeii.

Se lasă să clocotească de câteva ori, se stinge focul, se adaugă verdeaţa tocată şi carnea de vită; se lasă 10 minute să se odihnească.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • supa de coaste de vita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.