Chiftelute cu usturoi

Printeaza

Chiftelute cu usturoi din: carne, oua, usturoi, ceapa, lapte, patrunjel, pesmet, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată
  • 3 ouă
  • 2 căţei usturoi
  • o legătură ceapă verde
  • 50 ml lapte
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare Chiftelute cu usturoi:

Intr-un castron se pun carnea, ouăle, usturoiul pisat, pătrunjelul tocat şi ceapa tăiată mărunt.

Se amestecă, se potriveşte de sare şi piper şi apoi se adaugă laptele.

Se amestecă foarte bine şi se iasă deoparte 15 minute. Se modelează apoi chiftelele.

Se trec prin pesmet şi se pun la prăjit în ulei încins. Se scot pe şervete de hârtie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.