Carne de porc cu ardei si bere

Printeaza

Carne de porc cu ardei si bere din: carne de porc, ardei graşi galbeni, ardei graşi roşii, ardei gras verde, ulei, bere blonda, sare, piper.

 

Ingrediente:

  •  500 g carne de porc
  •  2 ardei graşi galbeni
  •  2 ardei graşi roşii
  •  un ardei gras verde
  •  4 linguri ulei
  •  o sticlă bere blondă
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Carnea de porc se taie cuburi, care se pun la călit în uleiul încins în prealabil. Se lasă până îşi schimbă culoarea, după care se scot.

In aceeaşi tigaie în care s-a călit carnea se pun ardeii spălaţi în prealabil, curăţaţi si tăiaţi mai mare şi se lasă să se înmoaie.

Se adaugă apoi carnea, se presară sare si piper şi se mai lasă 5 minute împreună.

Se toarnă berea peste in­gredientele din tigaie şi se lasă pe foc până ce se evaporă, iar carnea este bine pătrunsă.

 

Carne de porc cu ardei si bere

Carne_de_porc_cu_ardei_si_bere

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.