Carnati cu legume si busuioc

Printeaza

Carnati cu legume si busuioc din: cârnaţi proaspeţi de casă, ardei graşi, roşii mici, ulei, fasole verde conservată, usturoi, brânză pentru servit, busuioc proaspăt.

Carnati_cu_legume_si_busuioc

Ingrediente:

  •  4 cârnaţi proaspeţi, de casă
  •  2 ardei graşi
  •  10-12 roşii mici
  •  3 linguri ulei
  •  o mână fasole verde conservată
  •  2 căţei usturoi
  •  brânză pentru servit
  •  busuioc proaspăt

Mod de preparare:

Fasolea din conservă se scurge bine, se trece printr-un jet de apă şi se verifică dacă este bine fiartă. Ardeii se spală şi se taie bucăţi mai mari. Roşiile, cârnaţii şi restul legumelor se pun într-o tavă de cuptor.

Se toarnă uleiul, se adaugă usturoiul pisat şi se amestecă bine. Se dă tava la cuptorul bine încins. După 30 de minute se scoate şi se aduce la masă cu brânză si frunze de busuioc pe deasupra.

Carnati cu legume si busuioc

Carnati_cu_legume_si_busuioc

Pofta buna!

2 comentarii

  1. O sa fac si eu carnati cu legume

  2. Arata foarte bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.