Carnati de casa cu usturoi si boia

Printeaza

Carnati de casa cu usturoi si boia din: carne de porc, usturoi, boia, sare de mare, piper, intestine.

Ingrediente: Carnati_de_casa_cu_usturoi_si_boia

  • 3 kg carne de porc (fleică)
  • 100 g usturoi
  • 1 lingură de boia (iute, dulce, afumată)
  • 1 lingură de sare de mare
  • 20 boabe de piper
  • intestine de porc

 

 

Mod de preparare:

Dă carnea prin maşina de tocat (ataşează sita mai mare). Striveşte cu lama cuţitului căţeii de usturoi şi adaugă-i în carnea tocată împreună cu sarea. Omogenizează pasta cu mâinile 15-20 de minute, până când se topeşte sarea.

Incorporează în compoziţia de carne piperul zdrobit şi boiaua. Gustă şi potriveşte de sare şi piper. Umple intestinele cu pasta de carne, leagă-le la capete şi dă cârnaţii la zvântat cel puţin două ore.

Consumă-i proaspeţi, pe grătar sau la cuptor, ori dă-i la afumat.

Carnati de casa cu usturoi si boia

Carnati_de_casa_cu_usturoi_si_boia

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.