Vin din coacaze rosii

Printeaza

Vin din coacaze rosii din: coacaze rosii, vin rose, alcool din fructe, zahar.

 

Ingrediente:

  • 4,5 litri suc de coacaze rosii
  • 5 litri de vin rose
  • 2 litri de alcool din fructe
  • 2 kg de zahar

 

 

 

 

Mod de preparare:

Aranjati coacaze spalate într-o oala mare si turnati un pahar mic de apa.

Se fierb boabele pana cand explodeaza, iar apoi se trece printr-o sita pentru a obtine sucul.

 

Se pune sucul de coacaze racit într-un vas mare cu zahar, alcool si vin rose.

Se lasa sa se macereze timp de o saptamana.

Se filtreaza si se pune vinul de coacaze rosii in sticle.

Vin_din_coacaze_rosii_02

 

Savurati

Reteta zilei: Vin fiert cu aroma de portocala

Vin fiert cu aroma de portocala din: scortisoara, cuisoare, boabe de piper, coaja de portocala, apa, zahar, vin rosu. Ingrediente: 3 batoane scorțișoară 1 linguriță cuisoare 1 linguriță boabe de piper coaja de la 1 portocală 1 cană de apă ½ cana zahar 2 sticle (750 ml/sticla) vin roșu   Mod de preparare: Aduceti scorțișoară, […]

Reteta zilei: Vin fiert

Vin fiert din: vin rosu, zahar, ananas, cuisoare, cardamom, scortisoara, coaja de portocala, stelute de anason. Ingrediente:  1 sticlă de vin roșu ¼ ceasca zahăr 1 lingura ananas 1 lingurita cuișoare 1 linguriță cardamom 2 batoane de scorțișoară 1 lingurita coaja de portocala uscata stelute de anason   Mod de preparare: Amestecati impreuna condimentele și […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.