Tocanita de conopida cu cartofi si morcov

Printeaza

Tocanita de conopida cu cartofi si morcov din: conopidă, morcovi, cartofi, ceapa, unt, patrunjel, sare, piper.

Tocanita_de_conopida_cu_cartofi_si_morcov

Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 3 morcovi
  • 6 cartofi
  • 1 ceapă
  • 50 g unt
  • pătrunjel tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Opăreşti conopida în apă cu puţină sare. Căleşti ceapa tocată în untul încins într-o tigaie. Rupi conopida în bucheţe­le, tai cartofii în două, iar morcovii bu­căţele şi le pui peste ceapă.

Adaugi din apa în care a fiert co­nopida, pui sare şi piper şi laşi la fiert 40 de minute, până capătă consistenţa unei tocane groase. La sfârşit, presari pătrunjel tocat şi stingi focul.

Tocanita de conopida cu cartofi si morcov

Tocanita_de_conopida_cu_cartofi_si_morcov

Pofta buna!

1 comentariu

  1. hai ca mi place tocanita asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.