Tartine cu ciuperci, costita si pesto

Printeaza

Tartine cu ciuperci, costita si pesto din: costiţă afumată, ciuperci mari, ulei de măsline, sos pesto de busuioc, caşcaval sau caş, pâine, salată asortată.

 

Ingrediente:

  • 120 g costiţă afumată, tăiată cuburi
  • 8 ciuperci mari
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 150 g sos pesto de busuioc
  • 125 g caşcaval sau caş proaspăt rupt bucăţi
  • 4 felii de pâine
  • salată asortată pentru servit

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Prăjeşte costiţa pănă când se rumeneşte.

Aşază ciupercile cu josul în sus în tavă tapetată cu hârtie de copt pusă pe grătarul cuptorului.

Stropeşte cu 1 lingură ulei de măsline şi apoi întoarce ciupercile şi pune deaupra costiţa: dă la cuptor 8-10 min.

Pune pe fiecare ciupercă 1 lingură pesfo şi caşcaval. Dă din nou tava la cuptor 4-5 min până când se rumenesc.

Prăjeşte pâinea şi serveşte fiecare tartină cu 2 ciuperci umplute şi salata verde.

Tartine cu ciuperci, costita si pesto

Tartine_cu_ciuperci_costita_si_pesto

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.